april 27, 2024

Ulovligtkrudt

ulovligtkrudt.dk

På et Power Pivot kursus (Excel, Business Intelligence, dataanalyse, københavn) lærer du om funktioner

Har man haft matematik på et tidspunkt i sit liv vil man kende til funktioner. Man vil vide, at det har noget med beregninger at gøre og at det meget ofte indebærer en analyse af både x og y. Det er dog ikke sikkert, at man vil vide, at funktioner også er noget, som man bruger i mange forskellige programmer. For hvis man i dag sidder i en virksomhed og har at gøre med funktioner vil det stort set altid være i en eller anden type af software. Her kan man bruge funktioner på mange forskellige måder. Ofte kender man slet ikke til alle de måder, hvorpå man kan bruge funktioner. Det kan man dog nemt lære ved at tage på et Power Pivot kursus (Excel, Business Intelligence, dataanalyse, københavn). Her vil man nemlig meget hurtigt og nemt lære hvordan man kan få det meste ud af data.

Et Power Pivot kursus (Excel, Business Intelligence, dataanalyse, københavn) giver meget information

Mange mennesker kender til en pivottabel i Excel. De fleste har på et eller andet tidspunkt haft brug for at bruge denne type af tabel. Det er dog de færreste, som med det samme kan åbne programmet og med det samme lave en meningsfuld pivottabel. Hvis man sidder med denne type af tabeller hver dag er man dog ekstra god til det. Er man denne type vil man også nyde, at der i dag er noget der hedder power pivot tabel. Det er en ekstra god måde at lave tabeller på og de fleste vil elske denne måde at udarbejde tabeller på.

 

Meget ofte er der en tæt forbindelse mellem business intelligence og pivottabeller. BI er en måde, hvorpå man kan få ny og nyttig information om en virksomhed. Denne information findes i de mange typer af data og tal der findes. Når man ser disse tal giver de nemlig ikke i første omgang mening. Det er først når man sætter dem i en form for kontekst, at de rent faktisk giver mening. Med et Power Pivot kursus (Excel, Business Intelligence, dataanalyse, københavn) kan man være sikker på, at man bliver meget bedre til at se hvad der kan give mening og hvad der ikke kan give mening.

Importer data på et Power Pivot kursus (Excel, Business Intelligence, dataanalyse, københavn)

Når man sidder med data vil man meget ofte have data fra forskellige steder. Det kan være, at man har mange tal fra forskellige programmer. Når disse tal skal danne en mening sammen kan det være svært at sammensætte dem. På et Power Pivot kursus (Excel, Business Intelligence, dataanalyse, københavn) lærer man at importere data på en meningsfuld måde.

 

At importere data gør, at man godt kan sidde i forskellige programmer uden det behøver være et problem. Man kan nemlig blot importere data fra det ene program til det andet ved hjælp af en form for BI, og det er noget, som mange datamatikere vil nyde meget da det gør arbejdsgangene nemmere.