april 28, 2024

Ulovligtkrudt

ulovligtkrudt.dk

Begynd kampen mod hårtab

Ifølge statistikker er der mange danskere som på et eller andet tidspunkt i deres liv oplever problemer med hårtab. Hårtab kan komme af mange årsager, da bl.a. stress, p-pille skift, graviditet, produkter, dårlig kost og sygdom kan forårsage det. Det er meget forskelligt hvor meget hår man taber, men ingen bryder sig om det. Der er delte meninger om hvad man kan gøre for at få håret til at gro igen. En teknik kan virke for en, imens en anden teknik fungerer for en anden. Det er en god ide, at man får en god snak med sin læge, så man i fællesskab kan komme frem til hvad der skyldes problemet samt hvad man kan gøre for at undgå hårtab, og dermed få håret tilbage.

Mulighederne for at få håret tilbage:

Uanset hvor meget hår man taber så er det en rigtig ærgerlig situation at stå i. Hår betyder meget for ens kvindelighed og mandighed, så hvis man får tyndt hår eller det der minder om skaldethed, så kan noget af ens selvtillid godt dale. Det anbefales, at man kommer i gang med en form for behandling så hurtigt som muligt, så ens selvtillid igen kan blive styrket. Mange får det dårligt med dem selv, når selvtilliden forsvinder. Når man har fundet den reelle grund til hårtabet, så er det nemmere at komme i gang med en behandling. Hvis du har tyndt hår og gerne vil have hår igen så kan stamcellebehandling være en mulighed. Stamcellebehandlingen består af stamcellevæske, som bidrager med vitaminer og peptider, som får nye hårsække til at gro. Se mere på hjemmesiden https://studioa.dk/behandlinger/haartab/stamcellebehandling for at få noget mere information om behandlingen.

Ændringer i hverdagen:

Man kan også prøve hverdagsændringer for at få håret tilbage. Hvis du f.eks. altid godt har kunne lide at få nyt hår og dermed eksperimentere med forskellige hårprodukter samt hårfarveprodukter, så er det en god ide at droppe dette et stykke tid. Nogen mennesker tåler ikke alverdens produkter, så det kan være en god ide at udelukke ting for at se om hårsituationen bliver bedre. Det er også en god ide at undgå stress i hverdagen. Man skal blive bedre til at lytte efter sin egen krop og tage en pause, når stressen begynder at komme. Samtidig kan sund kost og motion være med til at fremme håret og nedsætte stressniveauet. Ifølge undersøgelser er motion med til at sætte stressniveauet ned, da man fokuserer på noget andet.