juni 15, 2024

Ulovligtkrudt

ulovligtkrudt.dk

Bliv medlem af den bedste fagforening og A-kasse i Danmark

Uanset om du er studerende eller er kommet på arbejdsmarkedet så er det en god ide, at du bliver medlem af en fagforening og A-kasse med det samme. På denne måde er du sikret, hvis der skulle ske dig noget på arbejdspladsen. Det er meget forskelligt hvad folk går efter, når de leder efter en fagforening. Der findes specifikke fagforeninger og A-kasser ud fra branche, men der findes også store fagforeninger, som dækker alle slags jobs som Det Faglige Hus. Det er en god ide at sammenligne flere fagforeninger med hinanden, så du finder den, der bedst dækker dine behov. Det Faglige Hus er en af de billigste fagforeninger og A-kasser på markedet, så du bør helt afgjort få tjekket det ud.

Fordele ved at være medlem:

Hvis man er studerende er det en god ide, at melde sig ind i fagforeningen, da det er gratis så længe man er under uddannelse. Inde på hjemmesiden får man et overblik over hvad man skal betale for medlemskab som lønmodtager og selvstændig. Det Faglige Hus hjælper det enkelte medlem så godt som muligt, uanset om det omhandler hjælp til jobsøgning, spørgsmål i forbindelse med dagpenge, CV skrivning og meget mere. Det Faglige Hus kan hjælpe dig med at komme på flere kurser således, at du bliver så attraktiv på arbejdsmarkedet som mulig, hvis du er dagpengemodtager. Det Faglige Hus formål er at hjælpe det enkelte individ så godt som muligt, og klæde dem godt på til at kunne tackle de situationer, som de kommer ud i. Uanset om det drejer sig om fyring eller jagten på drømmejobbet.

 

Kundeservicen er helt i top og de besvarer mails indenfor kort tid. Hvis du har brug for et møde, så er det muligt at kunne få det booket, så du sammen med rådgiveren kan få en god dialog i gang. Der bliver hele tiden reklameret på hjemmesiden og slået nyheder op således, at medlemmerne føler der er liv og at der sker noget på hjemmesiden. Når man først er blevet medlem af Det Faglige Hus, så fortsætter folk med at bibeholde fagforeningen og A-kassen fordi de er tilfredse med det hele.

Fordele ved at være medlem:

Der er mange fordele forbundet med Det Faglige Hus. Fordelene er at det er billigt at være medlem. Fagforeningen er ikke kun baseret på en bestemt gruppe arbejdsområder, så alle mennesker kan sagtens blive medlem af den. Fagforeningen er stor og har mange dygtige og kompetente medarbejdere, som kan hjælpe dig med alverdens spørgsmål. Når man melder sig ind får man fagforening og A-kasse gratis de første tre måneder. Samtidig er der en række fordele forbundet med at være medlem, da man f.eks. får besparelser på forsikringer, oplevelser, ting til hjemmet, ferie og lignende. Hvis der opstår problemer på markedet eller du kommer ud for en arbejdsskade, så støtter fagforeningen dig og gør alt for, at du får det som du har ret til. Hvis du er medlem af fagforeningen så kan det bedst svare sig at du også er medlem af Det Faglige Hus`s A-kasse således, at du opnår så mange fordele og goder som mulig.