juni 15, 2024

Ulovligtkrudt

ulovligtkrudt.dk

Benyt flådestyring til at holde styr på firmabilerne i din virksomhed

Savner du et overblik over firmabilerne og andre transportmidler i din virksomhed? Føler du dig ofte usikker omkring, hvor dine firmabiler befinder sig og hvornår? Så er flådestyring noget for dig.

Med flådestyring kan du holde styr på, hvor dine firmabiler er, og hvor meget bilerne er i gang. Du kan få installeret et system, som omfatter både biler, skibe, varevogne, påhængsmotorer mm.

Flådestyring er oplagt, når du skal administrere dit firmas maskiner og transportmidler. Du kan finde hjælp til at få installeret flådestyring på https://worklogger.io/solutions/telematik-og-geolokalisering/.

Hvad er flådestyring?

Princippet om flådestyring er meget simpelt. Det går i al enkelhed ud på, at du får monteret en gps, som også er en lille computer, i firmabilerne i din virksomhed.

Ofte er flådestyring ikke blot installationen af en lille gps, men af et helt system. Ofte styres dette system gennem en app. Systemet sikrer, at dine medarbejdere ikke længere behøver indtaste diverse oplysninger om deres færdsel i bilerne manuelt. Dette klare gps’en og computeren selv. Det sker altså automatisk.

Med flådestyring bliver det automatisk indskrevet, hvor og hvornår en firmabil opholder sig et bestemt sted. Herved behøver du altså aldrig længere være i tvivl om, at alt går, som det skal, med dine firmabiler.

Et dækkende system

Da flådestyring kan monteres på stort set alle transportmidler og maskiner, kan du nemt få lavet et meget dækkende system. Det smarte ved dette er, at du har det samme system for alle enhederne i din virksomhed. Dette gør processen noget mere enkel.

Da alle enhederne og deres gps’er samles i en app, kan du også her hurtigt og nemt skabe dig et samlet overblik over situationen.

I længden kan du med et så omfattende system spare både tid og kræfter. Og det siges jo, at tid er penge. Grunden til, at flådestyring kræver mindre ressourcer over tid, er, at så mange ting automatiseres.

Derudover springer du en hel del trin op ad bureaukratiets stige, når du bruger flådestyring. Det administrative arbejde i din virksomhed bliver simpelthen meget mindre omfattende.

Vælg den rette type flådestyring

Det er altså ret smart at få installeret flådestyring. Hvis du har besluttet dig for, at det er noget, du kan tænke dig, så gælder det bare om at vælge den rette slags flådestyring.
Der er stor forskel på, hvilke gps’er du kan få installeret i dine enheder. Nogle er simple og andre er mere avancerede.

Nogle gps’er installeres, så de ikke er lige til at fjerne igen. Dette kan fx være i bilens motorrum. Andre gps er lavet med et batteri sådan, at de vil tracke bilen op til fx 24 timer, selv hvis gps’en afmonteres. Hvis du kontakter et firma, som laver flådestyring, kan de hjælpe dig med at få lavet et system, der passer til dig.

At få installeret flådestyring er ikke et udtryk for mistillid til sine medarbejdere. Det er nærmere et spørgsmål om orden og enkelhed i, hvordan I holder styr på jeres arbejdstid.