april 20, 2024

Ulovligtkrudt

ulovligtkrudt.dk

De fedeste bæredygtige plankeborde på Sjælland

Synes du også, at bæredygtighed er vigtigt? Og er du på udkig efter det fedeste unikke plankebord, så kan du sagtens få tilgodeset begge kriterier.

Der findes nemlig et dansk møbelfirma, som også sætter disse to dele sammen, når de skaber plankeborde. Det er dansk design og bæredygtighed i den skønneste forening.

Rå og enkle plankeborde

De bæredygtige plankeborde er ret enkle i sit udtryk. De kommer med enten tre eller fire planker, og de fås i forskellige naturlige indfarvninger. Du kan også selv designe dit plankebord, sådan at du får et, som er helt unikt.

De er alle produceret af dansk fyrretræ, som er meget solidt. Den olie og lak, der er anvendt på plankerne, er naturligvis også økologiske. Plankebordene fås i flere forskellige længder.

For at understrege den bæredygtige tanke, vil der altid blive plantet nye træer, når fyrretræerne bliver fældet.

Køb et plankebord

Denne type plankebord passer ind i ethvert hjem. Det er både elegant og råt i designet, og det kan enten understrege en stil eller bryde en stil, så den ikke bliver så finpudset. Plankerne vil altid være unikke.

Da bordet fås i flere længder, vil det kunne have forskellige formål. Det kan være et spisebord i både mindre og større rum, det kan være et skrivebord, det kan være et havebord eller hvad du nu synes, du lige mangler et bord til.

Passer standardmålene ikke lige til det, du har i tankerne, så kan du få lavet et helt individuelt plankebord fra Danmark, så du får det til at passe helt perfekt ind i din indretning.

Plankeborde i dansk design, som er gennemført bæredygtige, er både moderne indretning og en langtidssikret produktion. Desuden får du et super fedt produkt, som er helt unikt, og som passer ind i alle indretninger.