juli 21, 2024

Ulovligtkrudt

ulovligtkrudt.dk

Prøv noget nyt til jeres firmaaktiviteter

Der findes mange ting man kan lave sammen som et firma. Det vigtige her er at man er kollegaer, man skal arbejde sammen næsten hverdag, nogle gange meget tæt omkring specielle projekter, og hvis man har et godt sammenhold, så arbejder man bedre sammen.

Firmaer og virksomheder som afholder gode arrangementer for sine medarbejder, får meget bedre resultater i sidste ende, men man skal ikke kun gøre det for at have en høj bundlinje. Man skal også gøre det fordi de som arbejder for virksomheden, er mennesker, og de skal have det godt.

I mange år har et af ”buzz-ordene” for virksomhedsarrangementer været teambuilding. Det betyder kort sagt at man laver nogle ting som ryster arbejdsgruppen sammen. Det kan gøres på mange forskellige måder, men for det meste er det noget hvor folk skal arbejde sammen, de skal kommunikere med hinanden, men samtidig skal de også have det sjovt.

Mange steder har tilbudt denne slags oplevelser gennem årene, men de har ikke alle været lige sjove. Heldigvis er der sket meget indenfor denne type arrangementer de seneste par år, og en af de ting som har fået meget hype de seneste par år, er de såkaldte escaperooms.

Escaperooms, ofte også kaldet mystery rooms, er en ufattelig sjov aktivitet som både styrker sammenholdet og sammenarbejdet, men også styrker det sociale.

Hvad skal man lave i et escaperoom?

Der findes mange forskellige typer af escaperooms, men fælles for dem alle er at de er centreret omkring en gåde. Som regel bliver man sat ind i et rum, og for at komme ud skal man løse en gåde. Det kan være alt fra et mordmysterie til en speciel gåde.

Der findes mange forskellige temaer i disse rum, og det handler om at finde den type som man tror passer bedst til ens hold. Det kan måske være svært at vide, men der er visse ting som næsten altid går rent hjem hos de fleste.

F.eks. kan man lege fanger i et fængsel som skal flygte fra deres fængselsceller. Her bliver man klædt ud i en fangedragt, og så skal man finde den bedste måde at løse gåderne på. Hvis ens gruppe er mere til danske film, så kan man vælge et Olsen-banden-tema. Her tager man rollen som den klassiske bande som skal lave et bræk. Egon Olsen er lige kommet ud af fængslet, og nu skal man hjælpe ham med hans seneste kup. Der er masser af sjove udfordringer i et sådan escaperoom.

Vælg et mobilt escapegame

De før beskrevet rum skal man tage ud til for at prøve, men det er også muligt at få escaperoom ud til jeres virksomhed.

Det kan være en rigtig god mulighed hvis man f.eks. ønsker lidt ekstra underholdning til julefrokosten. Disse aktiviteter kan være mere eller mindre omfattende. Hvis det ikke skal være alt for stort, så kan man få sendt en mystery boks ud til sit firma. Denne er fyldt med alverdens gåder som folk skal hjælpe med at løse.

Man kan også tage den helt store pakke. F.eks. kan alle ens medarbejdere lege videnskabsfolk som skal finde en vaccine mod en dødelige virus. Her skal alle arbejde sammen om at finde alle komponenter som udgør den rigtige vaccine.

Escaperooms er noget af det sjoveste man kan lave sammen som virksomhed. Det er en helt unik aktivitet, og det er en måde hvor på voksne mennesker for lov til at lege med hinanden. Det skal man have lov til uanset hvor gammel man er.